Vođenje društvenih mreža

Detaljna recenzija vašeg online prisustva

Kreiranje online marketing strategije

Pisanje sadržaja

Email marketing

Email marketing je jedan od suštinskih marketinških alata još od vremena kad je opšta javnost počela da šalje i prima email-ove pre više od dvadeset godina. Brzo je, ekonomični i veoma efektivno — ukratko, teško je razumeti zašto neka firma ne bi htela da koristi ovaj vid marketinga.

Svako malo, novi “eksperti” izjavljuju kako je “email mrtav” — izjava koja ne može biti dalja od istine. Email marketing trenutno vidi značajan porast u popularnosti usled činjenice da danas svi poseduju pametne telefone na koje im stižu emailovi kao i da stope otvorenih emailova prelaze 30%.

Ono što umire jeste stari način rada na ovom kanalu. A to je masa poruka poslate na ogromne liste adresa bez ikakvog segmentiranja. Prekomerna promocija unutar teksta čini da se vaše poruke tiketiraju kao SPAM. Ove poruke iz ugla marketinga deluju možda čak i prosečne, ali ne nude ništa vašim kupcima. To je email koji je zaista mrtav.

Na tom mestu sada je nova sorta emailova koja je vrlo specifična, sa personalizovanim sadržajem koji aktivira vašu publiku i čini da oni nastave da otvaraju vaše poruke. Ova sorta generiše opipljive i merljive rezultate za jednu firmu, ali nemaju svi veština ili resursa da pokupe taj kajmak.

Tu dolazi trenutak gde vam Upgrade može pomoći.

Email liste

Direktna marketinška kampanja ne predstavlja ništa bez dobro održavane liste kontakata kojima ih šaljete. Ako već imate kontakt detalje prethodnih kupaca, dodajte ih na vašu listu. Kako bi izgradili nove liste postoji veliki broj načina i tu vam mi možemo pomoći.

Dizajn i razvoj

Dizajn i razvojni tim Upgrade-a kreira efektivne i primamljive email biltene na koje utiču rezultati istraživanja industrije kako bi vam pomogli da postignete bolje rezultate sa vašim email kampanjama. Ako ste u stanju da nešto zamislite i sanjate o tome, mi to možemo kreirati kao vaš bilten.

Sadržaj emaila

Tajna uspešne email strategije leži u interesantnom, ubedljivom sadržaju koji šapuće direktno vašem potencijalnom kupcu. Od naslova do poziva na akciju (call-to-action), naš tim za sadržaj se oslanja svoju ekspertizu i godine marketinškog iskustva kako bi ubedili vaše kupce da pređu na naredni korak.

Slanje i upravljanje kampanjama

Grupne email kampanje se oslanjaju na čitav niza trikova kako bi se postigli najbolji rezultati. Bilo da je segmentiranje liste kontakata, upravljanje preferencijama prijave ili bilo šta drugo, naši profesionalci znaju kako da izvuku najviše iz kampanje.

Testiranje

Koji naslov emaila funkcioniše bolje? Koji poziv na akciju dovodi do boljih rezultata? Koji spektar boja dovodi do više konverzija? Mi možemo odgovoriti na ova pitanja za vas multivarijantnim testiranjem i postarajući se da vaše kampanje postaju sve bolje.

Izveštavanje

U Upgrade-u, mi se vodimo rezultatima što znači da ćemo se baviti detaljnim analizama kako bi vam rekli šta je tačno funkcionisali, a šta nije i koliko novca vam je svaki poslat email doneo. Očekujte detaljne i precizne izveštaje koji vam daju upravo ono što vašem biznisu treba.