Type A

Kreiranje i održavanje websajta

Kao profesionalci u prilagođenim uslugama kreiranja web sajtova, naš tim je stručan u svim aspektima frontend i backend veštinama neophodnim za priuštive sajtove za male firme, uključujući i responzivan dizajn kao i open-source tehnologije.

Pored tehničke ekspertize, mi smo stručni u svim ključnim oblastima koji će učini vaš sajt uspešnim uključujući optimizaciju za pretraživače (SEO), korisničko iskustvo (UX) i optimizaciju stope konverzije (CRO).

Za razliku od mnogih web developera kao i web development firmi, mi nudimo pun spektar internet marketing usluga. Što znači da primenjujemo naše znanje o SEO, UX i CRO svakom projektu tako da je vaš novi sajt, prilagodljiv pametnim telefonima, podešen za maksimalnu izloženost i sposobnost konvertovanja.

Sav uložen rad postaje uredno dokumentovan proces. Websajt projekti su kompleksni i zahtevaju detaljno planiranje i egzekuciju. Naš dokazani, testirani i dokumentovani proces dozvoljava nam da održavamo visok nivo kvaliteta poštujući rokove i održavajući cenu projekta niskom.

Naš profesionalni pristup Web developmentu se reflektuje u našim procesima i kolaborativnom pristupu. Kad nas angažujete primetićete nekoliko stvari koje nas izdvajaju:

Imamo veoma transparentan i kolaborativan stil poslovanja. Do detalja ispisujemo sve zadatke koji su uključeni u vašem projektu i konstantno tražimo vaš doprinos i uključenost.

Majstori smo za responzivni dizajn. Ova tehnika čini vaš sajt optimalno vidljivim kako na desktop računarima tako i na tabletima i mobilnim telefonima — što je ključno za dobar stepen konverzije.

WordPress sajtovi zahtevaju da projetki prolaze kroz nekoliko faza. Počinjemo otkrivanjem i istragom ključnih reči pa nastaljamo ka kreiranju sitemape, dizajnu i razvoju. Nakon lansiranja sajta, praksa nam je da treniramo vaš interni tim kako bi mogli da unose jednostavne promene na vašem novom sajtu.